Het Laatste Nieuws!

 

28 maart 2005

Wat achter de schermen al op uitbarsten stond, vandaag op het scherm getoverd: alle laatst gevonden gegevens onder de buttons VAN ALTENA, DRESDEN en DE KOE. Buiten een heleboel eigen toevoegingen heb ik een (on;)behoorlijke hoop aanvullingen van buitenaf mogen ontvangen (o.a van Jan Hornstra), waar ik geweldig blij mee ben. Daarnaast nog als nieuws: een familie De Koe VI (met belangrijke bijdragen van Emma Binnendijk) bijgeplaats, net als 3 nieuwe kwartierstaten in de familie De Koe I.

 

1 januari 2005

Opnieuw updates in alle genealogische bestanden. Een kwartierstaat van Hessel Niels de Koe (De Koe I) toegevoegd en grotendeels dankzij Hillie de Koe een flinke uitbreiding van haar kwartierstaat (De Koe III).

Verder leuke aanvullingen in de kwartierstaat Van Altena plus een stamreeks die het plan heeft een parenteel te worden. Daarnaast in het Parenteel Hartog Levit (Dresden) toevoeging, met bijdragen van o.a. Arno Rijpma. Last but not least: een geweldige zoekmachine die het makkelijker maakt gezochte personen terug te vinden!

 

10 Oktober 2004

Updates in alle genealogische bestanden. In het parenteel van Cornelis Jelles (Fam. De Koe I) een verhaal over Sjake Gerrits de Koe (*1859) die zo graag onder z'n dienstplicht vandaan wilde komen dat ie vervolgens in de lik terecht kwam.

Eind juni 2004

Aanvullingen en verbeteringen bij zon beetje alle families De Koe. De belangrijkste wijziging aan het Koeienfront is dat nu ook alle nazaten bij de familie De Koe I - onder n parenteel vermeld staan. Daarin vind je het voortestament van Sipkjen Foekes Smidt, waarin zij dan wel geen gouden bergen, maar wel gouden oorijzers aan haar dochters belooft.

Bij de familie de Koe III is een kwartierstaat De Koe-Nauta toegevoegd.

Verder zijn er bij de familie Dresden twee bescheiden parentelen geplaatst, n.l. die van de families Levit en Blindeman.

7 April 2004

De geboorte van www.GenPage.nl is een feit. En dat nog wel op Cees zn zestigste verjaardag!

 

Terug naar Homepage